Ik heb die extra 4u tijd...

Herinner je je nog aan de vele uren werk die in je stageopdrachten kropen? Zelf spellen maken meer dan 1000 kaartjes lamineren en knippen. Op de fiets met veel te veel materiaal naar je stageschool, elke dag nieuwe materialen maken én gebruiken.

Ik wel! Het was superveel werk maar echt leuk om te doen. Het gaf je voldoening om die materialen te gebruiken en om de leerlingen enthousiast te zien werken met wat jij gemaakt had.
Deze foto is mijn klaspop die ik zelf maakte als muzische opdracht. Ik heb hem 1 stage gebruikt en nadien nog even op een Kazou vakantie. Nu verblijft hij met zijn zusje in een plastiek bak in de garage. Ik zoek nog een nieuw doel voor hem.

De doos is super bevallen, hier zijn er 2 ontzettend enthousiast over de taakjes die erin zitten. Alvast bedankt voor jullie super service en mooie werken, ben er stiekem wel jaloers op, maar ben blij dat het er is, want vind er zelf de tijd niet voor.

Deze tekst in de mail van Tamara liet me beseffen waarom ik Level21 startte.
Omdat ik weet dat je als leerkracht met een eigen klas, alle administratie, schoolwerkgroepen en daarnaast nog je huishouden en gezin, geen tijd meer over hebt om die extra dingen te doen en maken.

Ik maak die tijd voor jou. Ik heb die extra 4u tijd!
Ik koos er voor om zelf niet meer voor de klas te staan, ook al mis ik de kinderen en de sfeer van een eigen klas. Maar ik wil jou als leerkracht nog beter ondersteunen in waar wij goed in zijn: de kinderen dingen aanleren.

Ik zet daarom volop in op spelenderwijs leren om het welbevinden en de betrokkenheid van de leerlingen naar boven te duwen. Dankzij de oefenspellen die toch  nog educatief zijn combineer ik op deze manier het beste van twee werelden. De spelletjes én het onderwijs.

Ik wil jou helpen in je missie als leerkracht met de spellen die je bij ons kant en klaar kan aankopen of zelfs gratis afdrukken.
Ik hoop dat je niet aarzelt om me te laten weten voor welke leerinhoud jij nog een spelenderwijs leermiddel kan gebruiken. Je kan me steeds een mail of een bericht via facebook sturen. Omdat ik zelf niet meer dagelijks voor de klas sta is het soms moeilijk in te schatten welke leerinhouden nog wat extra glitter en fun kunnen gebruiken.

Daarnaast hoop ik natuurlijk dat ik je ook mag inspireren of ondersteunen via onze workshops, onze facebookpagina, blogberichten en meer.
Daarom schreef ik onder andere het boek Level Up waarmee je zelf meteen spellen kan inzetten in de klas of mits een kleine aanpassing het standaardspel omtoveren tot een educatieve schatkist.

Menu