Escape Room Hasselt:
Het atelier van de Kerstman

Een van de helpertjes van de Kerstman heeft de gouden sleutel van de spiksplinternieuwe slee gestolen en de code van de bewaarkluis aangepast. Nu kan de kerstman niet meer heen en weer reizen en al zijn voorbereidingen voor Kerstmis uitvoeren. Het is dus superbelangrijk dat jullie deze sleutel terugvinden.

Slagen jullie als team er in om de sleutel terug te vinden? Samenwerken is superbelangrijk!

Voor iedereen toegankelijk

In onze escape room worden geen extreme fysieke inspanningen vereist, de ruimte is ook groot genoeg om comfortabel in te vertoeven. Zowel gezinnen met kinderen (+6) als volwassenen kunnen hun gading vinden in dit spel. Deze kamer is geschikt voor mensen met weinig ervaring.

Reservaties

U kan uw voorkeur doorgeven via onderstaand formulier. Dit is geen reservatie maar een aanvraag!!
Pas na bevestiging van ons is er een reservatie. Wij doen onze uiterste best om alle aanvragen zo spoedig mogelijk te bevestigen. Indien het gewenste tijdsslot niet meer beschikbaar is stellen we u graag een alternatief voor. Heeft u binnen de 24u toch geen bevestiging ontvangen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Doe jouw aanvraag voor een tijdsslot via dit formulier!  3/4 spelers5/6 spelers


  LET OP: reserveer je de dag zelf? Bel dan even voor de zekerheid!  Reserveer je voor 3-4 personen is er 1 gepersonaliseerde kerstbal inbegrepen. Reserveer je voor 5-6 personen zijn dat 2 stuks.  COVID: aankomen met mondmasker is verplicht!
  Omwille van het ontsmetten van de ruimte accepteren we een beperkt aantal spellen per dag.

  Martelarenlaan 3
  3500 Hasselt

  Parkeren kan op wandelafstand op Parking Molenstraat of Col. Dusartplein

  Prijzen

  Al deze prijzen zijn per spel voor het aantal spelers.
  Incl. 1 (bij 3-4 spelers) of 2 (bij 5-6 spelers) gepersonaliseerde kerstballen.

  3/4 spelers

  € 100

  5/6 spelers

  € 120

  Tot 24u voor aanvang van het spel kan u kosteloos annuleren. Komt u de dag zelf niet opdagen dan zullen we u een factuur toezenden.

  Menu