Escape Room Hasselt:
De jeugdliefde van oma

Je bent net op tijd. Oma is voor 1 uur bij de kapper en komt dus even niet terug. Voor haar 90ste verjaardag willen we graag haar jeugdliefde opsporen. Ze spreekt nog vaak over hem en weet blijkbaar dat hij nog leeft. Helaas houdt ze haar geheimen erg goed verborgen en weten we dus niet zeker wie we zoeken.

Kan jij binnen het uur achterhalen wie we moeten uitnodigen?

Voor iedereen toegankelijk

In onze escape room worden geen fysieke inspanningen vereist, de ruimte is ook groot genoeg om comfortabel in te vertoeven. Zowel gezinnen met kinderen (+7) als volwassenen kunnen hun gading vinden in dit spel.
Deze kamer is ideaal voor mensen met weinig escape ervaring. Ervaren escapers moeten rekenen op ongeveer 30-40 minuten speeltijd.

Reservaties

U kan uw voorkeur doorgeven via onderstaand formulier. Wij doen onze uiterste best om alle aanvragen zo spoedig mogelijk te bevestigen. Indien het gewenste tijdsslot niet meer beschikbaar is stellen we u graag een alternatief voor. Heeft u binnen de 24u toch geen bevestiging ontvangen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Reserveer jouw tijdsslot via dit formulier!2 spelers3/4 spelers5/6 spelers

COVID: aankomen met mondmasker is verplicht!
Omwille van het ontsmetten van de ruimte accepteren we een beperkt aantal spellen per dag.

Martelarenlaan 3
3500 Hasselt

Parkeren kan gratis op wandelafstand op Parking Vaartstraat (Mouttoren)

 

Prijzen

Al deze prijzen zijn per spel voor het aantal spelers.

2 spelers

€ 40

3/4 spelers

€ 80

5/6 spelers

€ 100

Tot 24u voor aanvang van het spel kan u kosteloos annuleren. Komt u de dag zelf niet opdagen dan zullen we u een factuur toezenden.

Menu