Workshop LEGO® SERIOUS PLAY®

Vanuit mijn visie op spelenderwijs leren wil ik ook bedrijven de voordelen laten gebruiken van LEGO® SERIOUS PLAY® als trainingsmethodiek.
LEGO® SERIOUS PLAY® werkt als katalysator om de reeds aanwezige kennis en inzichten binnen het team zichtbaar te maken en te combineren tot een doel dat vertrekt vanuit en gedragen wordt door het hele team.

Hoe dan? Dit innovatieve proces werd ontworpen om innovatie en de ontwikkeling van en het commitment tot  strategieën te boosten. Dankzij het hands-on, minds-on proces krijgt elke deelnemer de kans tot evenwaardige inbreng en kunnen we spreken van een effectieve en gelijkwaardige dialoog.

Ja, dit vergt dus wat lef van jou als manager, PM of teamleader om iedereen aan het woord te laten.  En daar krijg je zo veel voor terug!

Wat precies?
We werken samen aan de groei van je bedrijf door bijvoorbeeld het wegwerken van een struikelblok, innoveren van je business strategie, optimaliseren van de groepsdynamiek, …
En dit alles op in een leuke omgeving waarin je ook elkaar beter leert kennen. En natuurlijk ga je aan de slag met de bekende LEGO® blokjes

Bedrijven & onderwijsinnovatie

Elke sessie wordt op maat samengesteld op basis van uw probleem of vraag. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Menu