Dungeons & Dragons

Ben je het beu alleen thuis te zitten of je te vervelen?
Heb jij het ook gehad met die online lessen?
Voel je je soms een beetje alleen?

Dan ben je hier aan het juiste adres!
Met dit geweldige spel hoef je niet meer alleen te zijn en kan je met samen vrienden, familie of nieuwe mensen de strijd aangaan en verschillende mysteries oplossen!

Altijd al gedroomd om een held te zijn?

Kruip in de huid van je favoriete personage en ga mee op queeste met onze ‘dungeon master’ of ‘Kerkermeester(es)’. Zij leidt jou door een reeks van gevaarlijke opdrachten, gevechten, denkpuzzels, … Houd je van echte horror of duik jij liever in een rijk vol feeën? Alles is mogelijk in ‘Dungeons and Dragons’!

Heey, maar voor spelletjes ben ik toch veel te oud?!!!

Helemaal niet! ‘Dungeons en Dragons’ is een spel dat vele volwassen en jongeren ook spelen. Je kan er even ontsnappen aan de werkelijkheid en al je zorgen vergeten in een spannend avontuur. 

Had jij altijd al de slimste van het gezelschap willen zijn? Zet je liever brute kracht in om een deur die op slot zit te open? Ben je eerder nobel en wil je jouw reisgezelschap beschermen van de gevaren onderweg? In dit spel is er voor ieder wat wils! Je kan gewoon jezelf zijn zonder dat anderen hier een oordeel over hebben. Samenwerken en nieuwe vaardigheden leren ontbreekt zeker niet bij dit spannende spel!

Ontsnap even volledig uit de werkelijkheid!

Wanneer je door deze deur gaat begint het avontuur. Durf jij het aan? Kom dan mee naar de wereld van ‘Dungeons and Dragons’ en ga mee op queeste. Een queeste levert je niet alleen extra punten op, ook kan je goud verdienen om jezelf nog sterker te maken!

Durf je het niet alleen aan? Helemaal geen probleem, we hebben een dungeon master of Kerkermeester(es) om ons te begeleiden op deze trip! Als dat niet genoeg is, breng dan gerust vrienden of familie mee. Samen sta je sterker dan alleen!

Enkele getuigenissen van andere spelers:

Danku Eva!!! Het was echt leuk!! Kijk al uit naar morgen!! Knuffel! X – Amara

Ik vond het echt leuk om mee te doen dus ik zou graag woensdag nog eens spelen. Het was creatief bedacht – Stipje

Het was inderdaad supertof! – Robollon

Wil jij al eens proeven van het spel?

Klik hieronder dan op de sleutel bij jouw leeftijd en duik mee in een eerste queeste van ‘Dungeons and dragons’. Durf jij het aan… ?

12 tot 14 jaar

15 tot 17 jaar

Menu