spel op maat

Een spel ontwerpen doe je waarschijnlijk niet zelf in 1-2-3. Voor ons is dat geen probleem en wij gaan de uitdaging graag aan. Een spel voor het aanbrengen of inoefenen van leerinhouden, als vervanging van een toets of als leerrijk tussendoortje bij een thema of project? Het kan allemaal.

In een verkennend gesprek gaan we na welke leerinhouden je wil behandelen en stellen we samen de leerdoelen voorop. Ook jouw voorkeur naar thema, werkvorm of groepsverdeling nemen we mee in het ontwerp.

Vervolgens gaan we hard aan de slag in ons spelatelier en ontwerpen we een prototype. Dit testen we vervolgens uit op de doelgroep, of testen we samen met jou in de praktijk uit. Met de feedback van de spelers gaan we aan de slag om het spel nog beter te maken.

Als het spel klaar en getest is wordt het aan jou voorgelegd ter goedkeuring en werken we elk detail nog nauwkeurig af. Zo ben je zeker van de kwaliteit. Meestal wordt een spel digitaal afgeleverd en kan het zelf afgedrukt en verwerkt worden. Indien gewenst kunnen we in samenwerking met een drukker ook een duurzame versie ontwerpen die jarenlang gebruikt kan worden.

Ben jij klaar om jouw leerinhoud in een spel te laten gieten? Contacteer ons vrijblijvend en we bekijken graag de mogelijkheden om samen aan de slag te gaan!

Offerte op maat

De prijs en mogelijkheden worden bepaald door verschillende factoren. Dit bespreken we graag samen met u. Contacteer ons daarom om een vrijblijvende afspraak in te plannen. We leren graag uw plannen kennen!

Menu