Over Level21

Opgegroeid in een wereld vol games, levels en achievements, vertrekkend vanuit ICT en met een bagage als leerkracht, valt het ons op dat het onderwijs op dit vlak is blijven stil staan. We kiezen er voor om niet zelf in een klas te gaan staan maar leerkrachten en professionals te ondersteunen.

Gamification, elementen van spel inzetten in niet standaard spel-situaties. Daarin ligt onze kracht. We zijn speels, creatief en leergierig. We deinzen niet terug voor een uitdaging. Kinderen zijn onze sterkte maar met diezelfde blik kunnen we ook professionals uitdagen aan de hand van de Lego Serious Play methode. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Lies Vermant

Leerkracht lager onderwijs van opleiding en spelfanaat in mijn vrije tijd. Als hoofdanimator en instructeur bij Kazou werk ik continu met kinderen en jongeren samen. Ik ga voor 100% motivatie en plezier tijdens het leren, zowel voor volwassenen als kinderen. Na enkele jaren ervaring in de IT wereld als programmeur voelde ik het onderwijs opnieuw kriebelen en wilde ik mijn passies combineren.

WinTrade Innovations Award 2020

GlobalWIIN Innovations Award 2020

Met de steun van de Cronos Groep

Dankzij sponsoring van de Cronos Groep kunnen we onze droom van onderwijsinnovatie mee waarmaken. De leerlingen die vandaag nog op de schoolbanken zitten zijn binnen enkele jaren onze collega’s. Door nu reeds in te zetten op de 21st century skills die ze in hun professionele carrière zullen nodig hebben bouwen we nu al aan morgen.

Menu