Over Level21

Opgegroeid in een wereld vol games, levels en achievements, vertrekkend vanuit ICT en met een bagage als leerkracht, valt het ons op dat het onderwijs op dit vlak is blijven stil staan. We kiezen er voor om niet zelf in een klas te gaan staan maar leerkrachten en professionals te ondersteunen.

Gamification, elementen van spel inzetten in niet standaard spel-situaties. Daarin ligt onze kracht. We zijn speels, creatief en leergierig. We deinzen niet terug voor een uitdaging. Kinderen zijn onze sterkte maar met diezelfde blik kunnen we ook professionals uitdagen aan de hand van de Lego Serious Play methode. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Lies Vermant

Leerkracht lager onderwijs van opleiding en spelfanaat in mijn vrije tijd. Als hoofdanimator en instructeur bij Kazou werk ik continu met kinderen en jongeren samen. Ik ga voor 100% motivatie en plezier tijdens het leren, zowel voor volwassenen als kinderen. Na enkele jaren ervaring in de IT wereld als programmeur voelde ik het onderwijs opnieuw kriebelen en wilde ik mijn passies combineren.

WinTrade Innovations Award 2020

GlobalWIIN Innovations Award 2020

Sara Hapers

Van opleiding ben ik pedagogisch coach. Verder ben ik een enthousiasteling binnen de organisatie Kazou.  Moni, hoofdmoni en instructeur klinken me bekend in de oren. Voor een spelletje mag je me ‘s nachts zeker wakker maken.  Verder kan je me vinden in de spelotheek van Mechelen en op workshops.

Karolien Schepers

Ik werk al 21 jaar in het buitengewoon lager onderwijs en woon in Koersel.  In mijn vrije tijd speel ik graag spellen.  Daarom ben ik blij om deze passies te combineren bij Level21.  Verder ben ik jaren bij de chiro actief geweest als lid, (hoofd)leidster, kookmoeke en bij het gewest.  Ook op een festival voel ik me kiplekker.  Hopelijk zie ik jullie snel op de nieuwe vestiging in Hasselt of een navorming.

Met de steun van de Cronos Groep

Dankzij de Cronos Groep kunnen we onze droom van onderwijsinnovatie mee waarmaken. De leerlingen die vandaag nog op de schoolbanken zitten zijn binnen enkele jaren onze collega’s. Door nu reeds in te zetten op de 21st century skills die ze in hun professionele carrière zullen nodig hebben bouwen we nu al aan morgen.

Aanbod

Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Duik in onze workshops, games, trainingen en fun methodes. We zijn benieuwd om jou te leren kennen!

Menu