Spel op maat

Level21 helpt je graag bij het uitwerken van een spel voor jouw bedrijf of organisatie.
Of het nu gaat om een marketing-actie, een leerspel, nieuw product of nog wat anders.

Wij maken jouw spel op maat of helpen je op weg in het proces.
Omdat we elk project als een unieke kans bekijken kan je zelf bepalen welke mate van inbreng jij en je team willen hebben in het ontwikkelproces.

Wil je het hele project uit handen geven en de spellen kant en klaar bij jou ontvangen, of wil je toch graag zelf mee ontwikkelen of de grafische kant aan je eigen team overlaten? Dat kan allemaal!

Omdat we een klein team zijn sta jij als klant vanaf het begin centraal en heb je steeds contact met iedereen die in het project betrokken is. Dit zorgt voor een duidelijke briefing en de correcte verwachtingen.

Omdat we voor de materialen kiezen voor de samenwerking met Belgische bedrijven is de doorlooptijd van een drukproef of een testversie bijvoorbeeld erg kort. Dit maakt dat we snel kunnen schakelen en kunnen inspelen op veranderingen of nieuwe spetterende ideeën.

Heb jij een spelidee of zie je een spel als leermiddel in jouw organisatie wel zitten? Dan zijn wij de ideale partner om van dit project een succesverhaal te maken.

Enkele referenties

High Five

Aptus wilde van hun High-Five project een all-in beleving maken en koos voor een educatief bordspel om scholen te ondersteunen in verkeerseducatie. Samen met hun team mocht Level21 mee het High-Five spel ontwikkelen.

Het Virus

Wiskunde evalueren op een speelse manier. Dat was de vraag van VanIn. Voor hun handleiding Pienter in de 1e graad ontwikkelde Level21 een escape game. Hierbij moeten de leerlingen hun kennis van het voorbije schooljaar bewijzen om het spel te kunnen winnen.

BOL-STER

Kinderen van ouders met psychologische problemen (KOPP-kinderen) begeleiden is geen evidentie. Via dit spel, i.s.m. Logo-Kempen, probeert Level21 deze soms moeilijke situaties op een veilige manier bespreekbaar te maken in klassituaties.

[Scoop]-Names

Verbanden leggen tussen STEM-leerstof is geen evidente opdracht. Maar dankzij het spel Codenames wordt dat een leuke en speelse uitdaging. Level21 ontwikkelde een uitbreiding voor dit bekende spel op basis van de woordenschat die in de SCOOP handleidingen voorkomt.

Menu