Maak zelf een educatief spel

In een hands-on workshop gaan we aan de slag met eenvoudige – al dan niet zelfgemaakte – spellen. We geven je een duidelijk kader mee wat je helpt om deze bestaande spellen aan te passen zodat ze nog beter aansluiten op je leerdoelen en je eigen klaspraktijk.

We bekijken de leeractiviteiten en leeftijd van je leerlingen om zo te gaan bepalen hoe je het best een spel kan inzetten in je klas in functie van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van je leerlingen.

Als hulp stellen we enkele bestaande spelconcepten voor in een blanco versie die jij dan meteen ter plekke kan gaan aanpassen voor je eigen klaspraktijk. Deze blanco versies krijg je mee naar huis en als toetje op de taart maken we samen 1 spel wat je de volgende dag al kant en klaar kan gebruiken met je leerlingen. Van A-Z, handleiding, leerdoelen, spelbord, kaartjes en pionnen.

Je hoeft geen creatief mastermind te zijn om hiermee aan de slag te gaan, met een beetje inzicht in je klas, kennis van je leerlingen en je achtergrond als leerkracht kom je zeker al een heel eind! Het toevoegen van het spelelement is onze missie en daarin word je dus voldoende ondersteund.

Grijp nu je kans om zelf spellen aan te passen en te ontwerpen om het leren nog speelser en motiverender te maken!

Nascholing Onderwijs

Individueel: € 159
In team: € 645
max 15 deelnemers,
3 uur, incl. materialen,
Incl. BTW en vervoerskosten

Prijzen onder voorbehoud van wijziging. Voor een correcte offerte kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.Raadpleeg onze voorwaarden

Menu